Jag sätter in massor på mitt hälsokonto!!!

Jag sätter in massor på mitt hälsokonto!!!

Jag sätter in på mitt hälsokonto i massor nu. Dock fungerar mitt hälsokonto lite mer omvänt än på en riktig bank. Det jag “bankar” in blir som positiva uttag av skräp: Fett, kalorier och slaggprodukter och på så vis omvandlar jag det till en hälsosammare insättning. Nyttigare, tightare och mer ökad energi och kondition. Hihi.

Idag blev det styrketräning och bla gav jag mig på att träna rumpan lite. Gluteus maximus – sätesmuskeln. Kroppens största muskel. Sedan körde jag de raka och sneda bukmusklerna samt armar, rygg och ben. Sedan blev det rask promenad på löpbandet.

Känsla: Jag är så glad att jag tar tag i min kropp och kondition. Alla vardagskrämpor känns som bortblåsta.

Här är förresten bilder med ca 4 veckors mellanrum.

3,23 km och minus 302 kalorier idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *