Sommaren är här!

Sommaren är här!

Hej!!! Nu var det ett litet tag sedan jag skrev något inlägg. Jag har inte varit på gymet sedan mitt sista inlägg. Men jag behövde någon slags paus för det kom så mycket annat i vägen. Men varje morgon går vår lilla flock på promenad ca en timme. Jag, Mange och hundarna. Det har varit så härligt med alla naturupplevelser på morgonen och lugnet som är i naturen. Det är så hektiskt nu innan jag ska gå på semester. Jobb, helgdagar mitt i veckorna, mer jobb utomhus på tomten och mer umgås. Men jag börjar längta efter att styrketräna. Jag märker när jag inte gör det att ryggen blir tröttare ganska omgående. Jag har ett rätt krävande jobb rent fysiskt som massör med många och långa dagar ståendes vid massagebänken för att behandla andra trötta ryggar. Så vi hörs snart igen – från gymet och från rundorna i naturen. PS. Till veckan är det final på Biggest loser också. Spännande spännande.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *