Styrka, konditionsträning & nytt mål…..

Styrka, konditionsträning & nytt mål…..

Tänk va lyckokänslorna bubblar när man tränat så svetten lackar och man blir endorfinkickad. Idag styrketränade jag 30 minuter på maskinerna. Rygg, ben & mage. Lite mindre på armarna. Mina handleder känns svaga efter att varit lite inflammerade till och från i sommar. Men hoppas de snart repar sig. Jag använder voltaren-salva och försöker att inte belasta dem mer än jag måste. I måndags började jag dra in lite på mat-intaget. Jag byter ut lunchen mot en pulverdrink. Frukost: havregrynsgröt med skivad banan i eller blåbär, samt mycket kanel. Lunch: pulverdrink som jag blandar med ca 4 dl mjölk och sippar på under hela eftermiddagen så håller jag hungern i schack. Middag: mat, lagom portion. Till kvällen ett kokt ägg eller frukt. Under en dag dricker jag ca 3 koppar kaffe. Morgon, eftermiddag och kväll. Jag har som mål att gå ner 6 kilo och det känns redan skillnad på magen sedan i måndags när jag startade. Vågen visade minus 1,2 kilo imorse när jag vägde mig. Det är såklart vätska och slagg som försvinner först – men flygande starter får mig att vilja fortsätta och jag blir peppad och motiverad. Underbart att vara tillbaka på gymet. Det märks att fler är tillbaka där efter sommarens ledigheter.
{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

{CAPTION}

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *