Viktavstämningen på fredagar!

Viktavstämningen på fredagar!

Nu kommer jag pausa viktavstämningarna och behålla mina kilon för mig själv. Jag har gått ner ett gäng kilon och känner att jag hellre lägger allt krut på att träna som jag tycker är så kul. Det mesta reglerar sig när man tränar ordentligt och tar ut sig. Sömn, kost, kroppsvikt och mående. Jag letade fram en bild i helfigur som är från 2015 tror jag. Det är inte så lätt att hitta foton på mig i helfigur. Men detta var då:

2015 – de perioder jag haft under några år då jag var som kraftigast är inte roliga att se på bild. Jag har haft stora komplex för magen och de kraftiga benen. Men då var då och nu är nu. Det går ju att rätta till. Med lite vilja och jävlaranama. Nu har jag ”nosen” i spåret.

Jag har alltid varit noga med kläder, hår smink och aldrig tappat intresset för mig själv på det viset. Nu är jag mer sliten i ansiktet av att jag lever mer nu. Är aktiv, är ute i ur och skur samt jobbar hårt. Jag trivs bättre och äter inte godis som tröst. Jag njuter när jag har helg. Uttrycket 80/20 stämmer på mig. Jag har lättare att äta mindre på veckorna, frukost lunch & middag och något mellanmål. Och syndar kanske 20% på helgen.

Här kommer bilder från nutid. Februari/mars 2019:

Så med denna intensiva tid från Januari 2019 och viktnedgång så kommer det bli mer inlägg från när jag tränar och håller i mina nya vanor tillsvidare. åt helksotta med vågar och måttband. Spegeln och kläderna får tala.

Det ska vara enkelt, men att starta upp denna blogg fick mig att ge järnet när jag dokumenterade allt första månaderna. Jag hade som plan att vara intensiv kvartal 1. Nu vill jag förfina träningen. Lära mig mer. Forma kroppen. Jag har bokat en PT-timme i slutet på mars så det kommer jag berätta mer om då.

/Kicki.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *